Beerschot blijft op de sukkel: Ligt het aan Rapha? Ik denk het niet

Beerschot blijft op de sukkel: "Ligt het aan Rapha? Ik denk het niet"

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 12:45di 26-10-2021 om 12:45

Beerschot komt dit seizoen niet uit de startblokken. Een 2 op 36 is natuurlijk dramatisch. Raphael Holzhauser werd naar de bank verwezen, maar volgens icoon Patrick Vervoort is dat onterecht. 

De ex-speler van Beerschot is niet akkoord met deze beslissing. "Ligt het aan Rapha? Ik denk het niet", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "De kwaliteit van de groep is momenteel gewoon minder."

Holzhauser had het vorig seizoen een pak makkelijker. "Vorig jaar had Rapha een goede connectie met Tarik Tissoudali en Ryan Sanusi. Die jongens lopen er nu niet bij. En als het moeilijk gaat met de ploeg, lijden de betere spelers daar ook wel eens onder. Je mag van Rapha trouwens niet verwachten dat hij alles alleen gaat oplossen. Als hij zó goed was, zou hij nooit bij Beerschot zijn terecht gekomen."

Holzhauser is niet aan zijn proefstuk toe als het gaat om degradatievoetbal. Bij Grasshopper Club Zürich viel hij al naast de ploeg en moest hij zijn contract zelfs ontbinden. Hopelijk voor Beerschot loopt het nu beter af voor hem. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws