Gnabry met opvallende uitspraak in Bayern-docu: Hij is veel beter dan Mbappé

Gnabry met opvallende uitspraak in Bayern-docu: "Hij is veel beter dan Mbappé"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 23:20ma 25-10-2021 om 23:20

Laatste update: maandag 25 oktober 2021 om 23:22ma 25-10-2021 om 23:22

Maandagavond ging liet Bayern München haar documentaire 'Behind the Legend' in première gaan. In die documentaire kwam Serge Gnabry met een opvallende uitspraak. Hij noemde Ousmane Dembele namelijk veel beter dan Kylian Mbappé, zo schrijft Voetbal International

In de documentaire is op een bepaald moment te zien hoe Gnabry in gesprek is met Joshua Kimmich en Thomas Müller. Tegen hen zegt Gnabry dat Dembele veel beter is dan Mbappé. Müller antwoorde: "Als ik zo goed zou kunnen dribbelen als Dembele, zou ik ook beter zijn". Uit het fragment is moeilijk op te maken of Gnabry het enkel over de dribbelvaardigheid van Dembele heeft of over de Franse winger als totaal plaatje. 

In het verleden speelde Ousmane Dembele voor Dortmund. In de halve finale van de DFB-Pokal in 2017 blonk Dembele nog uit tegen Bayern München. Het werd toen 2-3 en Dembele zorgde toen voor een doelpunt en een assist. Daarna zou Dembele transfereren naar FC Barcelona, waar hij ondermeer door blessures nog niet zijn niveau van bij Dortmund haalde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws