Breaking news

Boze Genk-fans bekogelen supportersbus Club Brugge, ramen moeten eraan geloven

Club Brugge maakt geen indruk: Niet wat je mag verwachten

Club Brugge maakt geen indruk: "Niet wat je mag verwachten"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 11:30ma 25-10-2021 om 11:30

Club Brugge pakte zondag een puntje op de Bosuil, maar Peter Vandenbempt is niet onder de indruk. Hij vreest dat het Europese toneel veel punten kost in de nationale competitie. 

"Als je maar de helft van de wedstrijden in de competitie kunt winnen, te weinig goed voetbal gespeeld hebt en te weinig dominant geweest bent, dan is dat niet wat je toch mag verwachten van een ploeg die algemeen ingeschat wordt als de beste van het land", klinkt het scherp bij Sporza.

Heel wat spelers blijven onder hun niveau. "Ook al willen ze het misschien niet echt, die spelers gaan onbewust toch ook focussen op die gala-avonden in de Champions League. Dat zagen we bij een paar spelers die net iets minder scherp zijn in de eigen competitie. Gisteren was het een wedstrijd die van de twee kanten zeer bescheiden was. Voetbaltechnisch was het slapjes, met weinig kansen."

Veel tijd om te rusten heeft Club niet, want het speelt woensdag al tegen Deinze in de Croky Cup. Waarschijnlijk gaan enkele grote namen dan rust krijgen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws