Matchwinnaar Mignolet niet ontevreden met gelijkspel: We waren de betere

Matchwinnaar Mignolet niet ontevreden met gelijkspel: "We waren de betere"

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 18:45zo 24-10-2021 om 18:45

Simon Mignolet kroonde zich in het slot nog tot man van de match bij Club Brugge en hield zijn ploeg met een ultieme redding nog recht. Voor Blauw-Zwart zat er echter opnieuw geen winst in, al wil Mignolet zeker nog niet panikeren.

De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel, al had het zonder de redding van Mignolet nog op 2-1 kunnen eindigen. "We verdienden het zeker niet om hier te verliezen. Nu hebben we toch nog dat punt", blikt Mignolet terug op de wedstrijd op de clubsite.

Volgens hem heeft Club Brugge zich zondag wel getoond. "De tweede helft waren we de betere ploeg", gaat de doelman verder. "We hadden misschien iets meer kansen moeten kunnen creëren, maar we hadden het betere van het spel."

Door het gelijkspel is Club Brugge nu niet langer gedeeld leider met Union. "We blijven werken om telkens weer stappen vooruit te zetten", aldus Mignolet. "We willen natuurlijk graag steeds op die eerste plaats staan en dat niet meer afgeven, maar 1-1 tegen Antwerp is niet slecht als resultaat", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws