Antwerp valt van haar stoel: geblesseerde Balikwisha opgeroepen door Mathijssen

Antwerp valt van haar stoel: geblesseerde Balikwisha opgeroepen door Mathijssen

02-10-2021 23:30
6

Royal Antwerp FC legde een historisch grote som van vijf miljoen euro op tafel om Michel-Ange Balikwisha in te lijven. Tot op heden beleefde het nog niet al te veel plezier aan de vleugelaanvaller, aangezien die al enkele weken in de lappenmand ligt. Groot was dan ook de verbazing toen Jacky Mathijssen hem vrijdag aankondigde bij de nationale beloften.

In de selectie van de bondscoach van de U21 prijkte dus ook de naam van Balikwisha, die nochtans nog steeds aan de kant staat. Als klap op de vuurpijl blesseerde de Luikenaar zich uitgerekend ... bij die beloften. De vraag rijst dan ook waarom Mathijssen hem erbij gehaald heeft. Bij Antwerp is men alvast not amused over die beslissing, weet Het Laatste Nieuws.

The Great Old zou serieus twijfelen om Balikwisha af te staan aan de U21. Begrijpelijk, want na de interlandbreak komen er weer drukke weken aan op de Bosuil, met competitie- en bekervoetbal én de Europa League. Momenteel wacht Balikwisha nog steeds op zijn allereerste basisplaats in de Jupiler Pro League voor Antwerp. In augustus moest hij het stellen met drie invalbeurten.