'Lazio Roma wil naast Wesley nog een speler wegplukken bij Blauw-Zwart'

'Lazio Roma wil naast Wesley nog een speler wegplukken bij Blauw-Zwart'

06-07-2018 17:42
3

Stefano Denswil is in beeld om Stefan de Vrij op te volgen bij SS Lazio. Dat meldt Corriere dello Sport in Italië. De verdediger wordt al langer gelinkt aan een transfer, maar deze zomer bleef het vooralsnog stil rond Denswil.

Daar kan weleens snel verandering in komen. Lazio zag De Vrij transfervrij vertrekken naar Internazionale, waar hij een vijfjarig contract tekende. In de zoektocht naar een vervanger is de Italiaanse club naar verluidt dus uitgekomen bij twee Nederlanders.

Naast Denswil staat ook Sven Van Beek (Feyenoord) in het vizier. Caleta Car (Red Bull Salzburg), Marcos Sinesi (San Lorenzo de Almagrao) en Diego Reyes (FC Porto) worden ook genoemd.

Club Brugge plukte Denswil in de zomer van 2014 weg bij Ajax. Door zijn goede prestaties wordt hij al een tijdje gelinkt aan een transfer. De Nederlandse verdediger heeft nog een contract tot 2020 bij Blauw-Zwart.

Denswil is niet de enige Bruggeling die in het vizier van Lazio staat. De Romeinen azen al langer op aanvaller Wesley Moraes, maar hebben vooralsnog geen akkoord gevonden met Club.