'Deal is rond, Club Brugge moet genoegen nemen met drie miljoen minder'

'Deal is rond, Club Brugge moet genoegen nemen met drie miljoen minder'

07-07-2018 00:15
58

Donderdagochtend raakte al bekend dat de deal van Anthony Limbombe vrijwel rond is. Nu zou hetzelfde gelden voor Wesley Moraes.  

Volgens Nicolo Schira, een Italiaanse journalist van Calciomercato, zou er een deal met Lazio Roma. De Italianen zullen tien miljoen euro op tafel leggen voor Wesley.

De Braziliaan krijgt zo sneller dan verwacht zijn grote transfer. Afgelopen seizoen kwam hij met 'slechts' elf goals niet in de buurt van de topschutterstitel, maar hij heeft genoeg laten zien om de Italianen te overtuigen.

Of hij een basisplaats kan claimen bij Lazio is natuurlijk een andere vraag. Met Ciro Immobile beschikken ze daar over een spits die afgelopen seizoen 29 goals op 33 wedstrijden maakte. Mogelijk gaat hij daardoor een stapje hoger zetten.

Update 05/07, 07.40: Volgens Italiaanse media komen Club Brugge en Lazio er toch nog niet uit. Blauw-Zwart wil de hoofdprijs voor de aanvaller. Club Brugge rekent op een bedrag van vijftien miljoen euro. Lazio wil dat voorlopig nog niet betalen. Als Felipe Caicedo naar Leeds United trekt, hebben de Italianen wat meer financiële slagkracht. 

Update 07/07, 00.15: Volgens Gianluca Di Marzio hebben Lazio en Club Brugge een akkoord bereikt over Wesley. De Italianen betalen twaalf miljoen euro plus bonussen aan Blauw-Zwart om de aanvaller over te nemen.