'KV Mechelen lonkt naar nieuwe doelman, weg voor Coosemans ligt open'

'KV Mechelen lonkt naar nieuwe doelman, weg voor Coosemans ligt open'

08-06-2018 08:35

KV Mechelen haalde een pak spelers met ervaring in huis. Ook ouderdomsdeken Bram Castro (35) werd gehaald als nieuwe doelman. Malinwa wil er echter nog een sluitstuk bij. Het lonkt daarbij naar onze Noorderburen.

Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Mechelen zijn zinnen heeft gezet op Michael Verrips. De Nederlandse doelman komt op dit moment nog uit voor MVV Maastricht, spelend in de Eerste Divisie. Verrips is echter eigendom van Sparta Rotterdam, dat onlangs degradeerde uit de Eredivisie.

Malinwa hoopt het 21-jarige sluitstuk snel in huis te halen. De onderhandelingen gaan alvast de goede richting op. Verrips speelde tijdens zijn jeugdjaren onder meer voor PSV Eindhoven en FC Twente.

Exit Coosemans
Indien zijn komst wordt afgerond, lijkt niks een transfer van Colin Coosemans nog in de weg te staan. De onbetwiste nummer één van Malinwa staat in de belangstelling van KV Oostende. Zij vinden de vraagprijs van 1,5 miljoen (voorlopig) te hoog. Afwachten of er nog clubs in de bres springen voor onze landgenoot.