UPDATE: 'KV Oostende moet 300.000 euro minder betalen, maar vindt dat nog te veel'

UPDATE: 'KV Oostende moet 300.000 euro minder betalen, maar vindt dat nog te veel'

31-05-2018 09:45
4

Ondanks de degradatie van KV Mechelen kende Colin Coosemans een degelijk seizoen. Hij wekte de interesse van KV Oostende en de doelman heeft volgens Sportwereld wel oren naar een avontuur aan de kust.

Met Mike Van Hamel en William Dutoit heeft KV Oostende momenteel al twee keepers voor één positie onder contract staan. Toch wil het volgend seizoen de 25-jarige Coosemans onder de lat hebben staan. De kustploeg deed de doelman al een voorstel.

Volgens journalist David Van Den Broeck overweegt Coosemans het voorstel. Hij ziet een samenwerking met Gert Verheyen zitten. Op clubniveau moet er wel nog wat gebeuren. KV Mechelen wil immers 1,5 miljoen euro vangen voor zijn speler. Aan de kust vinden ze dat momenteel nog wat te veel.

Update 19/05, 09.45: KV Oostende wil Coosemans nog altijd graag aantrekken, maar dat wordt niet eenvoudig. De onderhandelingen zitten muurvast.  “Het water tussen Oostende en Mechelen is nog steeds héél diep”, laat sportief directeur van KVO Hugo Broos noteren in Het Nieuwsblad.

Update 31/05, 09.45: De transfersoap van Coosemans blijft maar duren. Volgens Het Nieuwsblad is de vraagprijs van KV Mechelen van 1,5 miljoen euro naar 1,2 miljoen euro gezakt. Bij KV Oostende vinden ze dat nog altijd te veel. Toch lijkt een akkoord nu toch bijna nabij.