Boskamp reageert kwaad op ontslag van Vreven: Te gek voor woorden

Boskamp reageert kwaad op ontslag van Vreven: "Te gek voor woorden"

29-10-2016 13:53

Stijn Vreven kreeg vrijdag zijn ontslag bij Waasland Beveren. Hij had de vooropgestelde resultaten niet behaald, klonk het in de officiële communicatie van de club. Johan Boskamp vindt het ontslag een heel domme beslissing.

De analist van Het Belang Van Limburg maakt duidelijk wat hij vindt van het zoveelste trainersontslag in de Jupiler Pro League. "Onzin! Ik heb het al zo vaak gezegd: als het niet goed gaat, is de trainer de pineut. En heel vaak levert een ontslag niet meer op dan een schokeffect."

Boskamp vindt dat er totaal geen argumenten waren om de coach op de keien te zetten. Zijn trouw aan de club wordt nu ook koudweg afgestraft. "Waarom ze Stijntje wegdeden, is een raadsel. Ik vind het zelfs te gek voor woorden. Eerst kon hij voor KV Mechelen kiezen, maar hij opteerde om in Beveren te blijven ondanks dat matige spelersmateriaal", kaart Boskamp nog aan.

Ondertussen is Waasland Beveren naarstig op zoek naar een opvolger voor Vreven. Fred Vanderbiest is naar verluidt de topkandidaat, maar krijgt vier te duchten concurrenten.