'Club Brugge wil nu ook verdediger van Waasland-Beveren'

'Club Brugge wil nu ook verdediger van Waasland-Beveren'

07-05-2016 07:00

Dat Club Brugge Thibault Moulin wil weghalen bij Waasland-Beveren is al langer bekend, maar blijkbaar ziet het wel meer interessante spelers in het Waasland. Ook de Luxemburgse rechtsachter Laurent Jans zou namelijk op het lijstje staan. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Jans speelt nog maar sinds dit seizoen bij Waasland-Beveren, en heeft weinig ervaring op een hoger niveau. Waasland-Beveren haalde hem zelf weg bij Fola Esch, een club uit de zeer zwakke Luxemburgse competitie. Jans heeft ook al 28 caps voor zijn land verzameld. Door zijn aanvallende impulsen doet zijn stijl een beetje denken aan die van Thomas Meunier, die deze zomer waarschijnlijk zijn koffers zal pakken bij Club Brugge.

Buiten Meunier heeft Club ook nog Dion Cools, maar de 19-jarige verdediger is nog niet klaar voor een basisplaats. Verder kreeg de 35-jarige Davy De fauw nog een voorstel om een jaar bij te tekenen, maar dan wel aan verminderde voorwaarden. Hij zou twijfelen om daarop in te gaan. Club Brugge heeft al laten weten aan Waasland-Beveren dat het interesse heeft, maar er zijn nog geen onderhandelingen met de speler.