Grote verrassing valt op bij RSC Anderlecht: Hij brengt energie en dynamiek

Grote verrassing valt op bij RSC Anderlecht: "Hij brengt energie en dynamiek"

6 mei - 23:00
6

Verrassing bij RSC Anderlecht afgelopen zondag, waar Brian Riemer in zijn basiself tegen Union koos voor Majeed Ashimeru. De Ghanees mocht nog eens beginnen aan de partij én wist te overtuigen.

De middenvelder kwam dit seizoen – mede door blessures – amper aan bod bij de Brusselaars. Tegen Union kreeg Ashimeru toch nog eens een basisplek en maakte hij ook indruk. "Ashimeru viel eerder ook wel al een paar keer goed in", merkt Peter Vandenbempt op bij Extra Time.

De commentator zag ook hoe Ashimeru tegen Union zeker geen slechte partij speelde en misschien wel de beste pion op het middenveld was. "Hij brengt energie en dynamiek op dat middenveld", gaat Vandenbempt verder. "Hij voetbalt ook altijd vooruit en ik hoor ook wel een tijdje dat hij op training goede dingen doet", klinkt het.

Al vraagt Filip Joos zich af of hij zich de komende weken nog zal tonen. "De vraag is natuurlijk of hij dat gaat bestendigen", klinkt het. "Hij deed het wel vaker al één keer, twee keer, maar nooit voor een lange tijd", geeft Joos nog mee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.