'Club Brugge wil twee middenvelders gebruiken als pasmunt voor Moulin'

'Club Brugge wil twee middenvelders gebruiken als pasmunt voor Moulin'

29-04-2016 11:30

Thibault Moulin is er dit weekend niet bij voor Waasland-Beveren, officieel heeft hij een blessure. Het Nieuwsblad weet echter het fijne van de zaak. Moulin zou naar Club Brugge kunnen, twee Bruggelingen maken de omgekeerde beweging.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Waasland-Beveren verregaande interesse heeft in zowel Tuur Dierckx als Sander Coopman. Die twee Brugse middenvelders komen dit seizoen nauwelijks aan spelen toe, maar Club blijft wel geloven in het duo. Dierckx en Coopman zouden enkel maar verhuurd worden, maar Waasland-Beveren hoeft dan uiteraard geen huursom te betalen. Het krijgt daarbovenop ook nog een transfersom. Die andere youngster Boli Bolingoli moet ondertussen wél definitief zijn koffers pakken bij Club Brugge.

De Waaslanders hebben dit seizoen in ieder geval positieve ervaringen gehad met huren, want Siebe Schrijvers was een grote meerwaarde in de aanval. De spits van Racing Genk weet evenwel nog altijd niet zeker of hij blijft. Met Dierckx, Coopman, Schrijvers en Zinho Gano zou Waasland-Beveren volgend seizoen in ieder geval een redelijk gestofferde aanvalslinie hebben.