'Chelsea staat open voor verkoop Lukaku en heeft al vraagprijs vastgelegd'

'Chelsea staat open voor verkoop Lukaku en heeft al vraagprijs vastgelegd'

6 mei - 23:28
2

Voor Romelu Lukaku is er geen toekomst weggelegd bij Chelsea. Het is al even duidelijk dat de spits de Engelse club definitief mag verlaten. In Londen heeft men nu ook een vraagprijs op zijn hoofd gezet.

Zo weet transferspecialist Fabrizio Romano dat Lukaku komende zomer Chelsea mag verlaten voor een som van rond de veertig miljoen euro. Dat bedrag werd vorige zomer al onderhandeld na zijn tijdelijk vertrek bij Chelsea richting AS Roma.

Dat bedrag geldt overigens niet enkel voor huurclub AS Roma, maar voor elke geïnteresseerde ploeg in onze landgenoot. Waar zijn toekomst ligt, is echter nog onduidelijk. AS Roma wil naar verluidt wel langer met hem door, al is de eerder genoemde prijs mogelijk toch iets te gortig voor de Romeinen.

De inmiddels dertigjarige Lukaku wist dit seizoen wel opnieuw vlotjes te weg naar doel te vinden bij AS Roma. Hij kwam 44 keer uit voor de Italiaanse topclub en was daarin goed voor twintig doelpunten en vier assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.