Buffel ziet Genk nog meedoen voor titel: Alles kan snel veranderen

Buffel ziet Genk nog meedoen voor titel: "Alles kan snel veranderen"

16 april - 17:39 Laatste update: 17:42
7

Volgens Thomas Buffel mag KRC Genk haar titeldroom nog niet opgeven. Genk speelde 1-1 gelijk afgelopen weekend tegen Cercle Brugge. Zaterdag ontvangen de Limburgers leider RSC Anderlecht.

Clublegende Buffel ziet een sterk Genk, zeker in het nieuwe systeem. “In het verleden was Genk regelmatig kwetsbaar in het hart van de verdediging, nu staan ze compacter en is dat probleem van de baan”, vertelt de man die 388 keer het Genkse shirt aantrok aan Het Belang van Limburg. Ook vindt hij de wingbacks Joris Kayembe en Zakaria El Ouadhi beter in hun recht komen in dit systeem.

Op de vraag of Buffel Genk zijn vijfde landstitel nog ziet winnen, antwoordde de ex-Rode Duivel het volgende: “Het kan zeker nog. We weten intussen hoe snel alles kan veranderen in de play-offs. Maar om de titel nog te kunnen pakken, zal Genk een sterk parcours moeten blijven afleggen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.