Leysen relativeert na moeilijke periode bij OHL: Het is niet altijd top geweest

Leysen relativeert na moeilijke periode bij OHL: "Het is niet altijd top geweest"

29 april - 17:34

Oud-Heverlee Leuven kent uiteindelijk nog een bijzonder moeilijk einde van de competitie en slaagt er maar niet in om te presteren in de Europe Play-Offs. Daar lijdt ook Tobe Leysen onder, die zich wekelijks keer op keer moet omdraaien.

De doelman was nochtans bezig aan een sterk seizoen bij OHL en werd de afgelopen weken zelfs nog gelinkt aan Internazionale. Die goede vorm is echter verdwenen en Leysen heeft het, net zoals heel OHL, moeilijk om zich echt te tonen.

Toch maakt Leysen zich helemaal geen zorgen over zijn eigen vormpeil. "Elke doelman maakt dat wel eens mee", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Het is niet altijd top geweest. Dat weet ik zelf ook. Er zijn momenten dat je alle ballen pakt. En er zijn momenten, waarop je het iets moeilijker hebt", aldus de doelman.

De 22-jarige doelman kwam voorlopig 25 keer uit voor OHL. Daarin slikte hij dertig tegendoelpunten en hield hij acht keer de nul. Bij OHL heeft hij nog een contract tot medio 2027.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.