Vazquez valt door de mand bij RSC Anderlecht: 'Niet klaar om basisspeler te zijn'

Vazquez valt door de mand bij RSC Anderlecht: 'Niet klaar om basisspeler te zijn'

29 april - 17:16
17

RSC Anderlecht slaagde er zondag niet in om zich te ontdoen van Cercle Brugge en speelde 1-1 gelijk tegen de Vereniging. In die partij kreeg publiekslieveling Luis Vazquez nog eens een basisplek, maar overtuigen deed hij absoluut niet.

Kasper Dolberg kreeg de voorbije weken nog flink wat kritiek en een deel van de Anderlecht-achterban schreeuwde om Vazquez. Door de blessures van Thorgan Hazard en Anders Dreyer mocht de Argentijn ook nog eens opdraven, maar kende hij een bijzonder moeilijke partij tegen Cercle.

Bij La Dernière Heure was men dan ook bijzonder streng voor de Argentijn. 'Na de partij tegen Eupen kreeg hij van ons 7,5/10 bij Eupen, daarna een 5,5/10 tegen Gent, een 5/10 tegen Kortrijk en nu 4/10 tegen Cdercle. Met andere woorden: hij is nog niet klaar om een basisplek te krijgen', klinkt het in het dagblad.

"Het duo Vazquez – Dolberg is geen succes', gaat men verder. 'Vazquez klaagde er vaak over dat hij vooral invaller was. Maar laat hem niet ongeduldig worden. Hij heeft een contract tot 2028, zeven doelpunten in 833 speelminuten is een goed gemiddelde en Dolberg zal niet zijn hele leven bij Anderlecht blijven', klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.