“Waar is die bende krijgers op De Bosuil gebleven? Heilige vuur is waakvlammetje”

“Waar is die bende krijgers op De Bosuil gebleven? Heilige vuur is waakvlammetje”

29 april - 20:12
11

Peter Vandenbempt uit zich zeer kritisch over Royal Antwerp FC na de laatste speelronde van de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Antwerp ging op bezoek bij Union SG met 4-1 onderuit. Vandenbempt noemt de Play-Offs van Antwerp tot nu toe “tragisch slecht.”

Vandenbempt is niet te spreken over Antwerp in de Champions’ Play-Offs. “3 op 18, dat is tragisch slecht. Een karrenvracht aan tegendoelpunten, dat is ook niet van de gewoonte geweest onder Van Bommel. Waar is die bende krijgers op de Bosuil gebleven, het Antwerp van vorig seizoen? Het heilige vuur is een waakvlammetje geworden”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt blikt vooruit op het programma van Antwerp. “Het is aan Van Bommel om zijn ploeg te reanimeren, er weer geloof en vuur in te krijgen en een plan te bedenken: ten eerste om Antwerp nog eervolle play-offs te laten spelen, dat moet toch nog kunnen; ten tweede om de beker te winnen”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt geeft aan dat het een drama voor The Great Old zou zijn als ze 5e of 6e worden en geen beker winnen. “Dan is het ondanks dat onvergetelijke seizoen vorig jaar straks voor Van Bommel toch een afscheid door de achterdeur, denk ik”, besluit Vandenbempt.