Cercle Brugge krijgt vergunning voor een nieuw ‘ultramodern’ trainingscomplex

Cercle Brugge krijgt vergunning voor een nieuw ‘ultramodern’ trainingscomplex

29 april - 16:44
6

Cercle Brugge kreeg de bevestiging dat er geen beroepsprocedures werden opgestart tegen de bouwvergunning van een nieuw trainingscentrum op het sportdomein ‘Gulden Kamer’ in Sint-Kruis. Hierdoor is de bouwvergunning definitief en start Cercle Brugge de voorbereidingen voor het nieuwe ‘ultramoderne’ trainingscomplex, deelt Cercle Brugge via de officiële kanalen.

Cercle Brugge geeft aan wat er bereikt wordt met het nieuwe trainingscomplex. ‘Met het trainingscomplex zet Cercle een volgende stap in de professionalisering en ontwikkeling van de Vereniging. De bouw van het oefencomplex zal er komen dankzij de steun van de hoofdaandeelhouder van Cercle Brugge en Stad Brugge’, deelt Cercle Brugge.

Cercle Brugge legt vervolgens uit welke teams gebruik van maken van het nieuwe trainingscomplex. ‘In een eerste fase zal het complex alle dagelijkse activiteiten huisvesten voor de A-ploeg, de U23 en de administratie van Groen-Zwart. De jeugdwerking blijft op de Jan Breydelsite en zal, gelet op de verhuis van de A-ploeg en de U23, over bijkomende accommodatie kunnen beschikken’, geeft Cercle Brugge aan.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de jeugdwerking ook verhuist naar de Gulden Kamer. Cercle Brugge verwacht dat het trainingscomplex binnen 18 maanden gebouwd en gebruikt kan worden.