Ik vind Union nog iets aantrekkelijker voetballen dan Club Brugge

"Ik vind Union nog iets aantrekkelijker voetballen dan Club Brugge"

29 april - 12:16
14

Union heeft zich herpakt in de Play-Offs. Zondag won het voor de tweede keer op rij van Antwerp. René Vandereycken heeft ontzag voor de mentale weerbaarheid van de Brusselaars.

"De mentale weerbaarheid die zij de laatste weken getoond hebben is fenomenaal", aldus Vandereycken bij Het Nieuwsblad. "Ze zijn alweer door een individuele fout op achterstand gekomen, maar ze zijn toch hun eigen spel blijven spelen. Een schitterend elftal vind ik het, offensief en defensief, met Puertas die er bovenuit steekt. Ook na die 0 op 12 bleef Union voor mij titelkandidaat. De details zaten hen tegen."

Vandereycken kan de titelstrijd nog niet voorspellen. "Het is schitterend dat we weer zo’n spannende titelstrijd krijgen. Wie het uiteindelijk zal halen, is natuurlijk afwachten. Ik vind Union nog iets aantrekkelijker voetballen dan Club Brugge, dat wel een bredere selectie heeft. Voetballend is Anderlecht voor mij op dit moment de minste van de drie ploegen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.