Goots over Antwerp: Nu lijkt het alsof de ploeg niet kan voetballen

Goots over Antwerp: "Nu lijkt het alsof de ploeg niet kan voetballen"

29 april - 12:44
12

Antwerp heeft zondag opnieuw verloren van Union. De focus ligt duidelijk op de bekerfinale, maar Patrick Goots hoopt toch op een referentiematch tegen Club Brugge.

"De bekerfinale is een duel dat op zichzelf staat", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen"In zo'n finale, in een totaal andere atmosfeer, kan je deze situatie helemaal omdraaien. Máár: dan moet het in de hoofdjes wel goed zitten. Ik ben zelf lang genoeg voetballer geweest. Die vele nederlagen – nu al vijf in zes wedstrijden – komen hard aan en neem je ontegensprekelijk mee.”

Goots wil daarom beter voetbal zien tegen Club. "Als je een goede prestatie aflevert tegen dé topfavoriet voor de titel, dan kan Antwerp vier dagen later alsnog met vertrouwen naar Brussel afzakken. Dat is uiteindelijk waar het momenteel aan ontbreekt. Nu lijkt het alsof deze ploeg niet kan voetballen en dat is natuurlijk helemaal niet zo."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.