UPDATE: 'Antwerp mengt zich in de strijd voor Club Brugge-target Costa'

UPDATE: 'Antwerp mengt zich in de strijd voor Club Brugge-target Costa'

29 april - 17:02 Laatste update: 4 mei - 13:31
12

Bij Club Brugge heeft men met Ardon Jashari al één nieuwe aanwinst beet, terwijl ook Zaid Romero al meermaals werd gelinkt aan Blauw-Zwart. Daar blijft het mogelijk niet bij. Ayrton Costa blijkt ook een transfertarget te zijn.

Dat valt te lezen in lokale Argentijnse media. Costa is een 24-jarige Argentijnse linksachter, die daar momenteel uitkomt voor Independiente. Bij die club wist hij zich de voorbije weken en maanden ook in de kijker te spelen van Club Brugge.

Naar verluidt waren er al eerste contacten tussen Club Brugge en Independiente, dat aangaf dat het Costa enkel wil laten gaan voor zo'n 2,5 miljoen euro. Een som die Blauw-Zwart lang niet onoverkomelijk vindt.

Costa zal bij Club Brugge vermoedelijk het vertrek van Björn Meijer en/of Maxim De Cuyper moeten opvangen. Beide pionnen werden al meermaals gelinkt aan buitenlandse clubs en zetten komende zomer hoogstwaarschijnlijk een nieuwe stap.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

UPDATE: Aanvankelijk klonk het nog dat Club Brugge op het punt stond om Costa in huis te halen, maar bij het Argentijnse medium De la Cuna Al Infierno valt nu iets anders te lezen. De lokale bron geeft namelijk aan dat Royal Antwerp FC recent in de dans is gesprongen om de linksachter in huis te halen. Met het aankomende vertrek van Owen Wijndal kan de club alvast een nieuwe linksachter gebruiken. Dat zou dan Costa moeten worden.