Vertonghen: “Laten zien dat Anderlecht verenigd is na slechte match in Brugge”

Vertonghen: “Laten zien dat Anderlecht verenigd is na slechte match in Brugge”

15 april - 15:28
3

Jan Vertonghen, de kapitein van RSC Anderlecht, wist in het Lotto Park met 2-1 te winnen van Union SG. De cruciale derby werd gewonnen nadat Anderlecht met 1-1 gelijkstond en een man minder had door de rode kaart van Zeno Debast. Vertonghen blikt terug op de match die ervoor zorgde dat Anderlecht nu de koppositie heeft ingenomen.

Vertonghen geeft aan dat Anderlecht zich wilde herstellen na de nederlaag op bezoek bij Club Brugge. “We kwamen laten zien dat Anderlecht een verenigd team is na onze slechte wedstrijd tegen Club Brugge vorige week”, citeert l’avenir Vertonghen.

Vertonghen vertelt dat Anderlecht de hoop niet opgaf tegen Union, ook niet toen Debast er met een rode kaart werd afgestuurd. “Na de uitsluiting van Debast bleven we strijden voor iedereen, zowel de staf als de supporters”, aldus Vertonghen.

Vertonghen sluit af door aan te geven dat de kapitein erg baalt van de blessure van Thorgan Hazard. “De blessure van Hazard is echt jammer, de beelden geven geen goede signalen”, besluit de centrale verdediger.