In Marokko vond men mijn ontslag ook een bizarre beslissing

"In Marokko vond men mijn ontslag ook een bizarre beslissing"

15 april - 20:04
5

Met Marc Brys werkt er opnieuw een landgenoot op het Afrikaanse continent. Tot voor kort was ook zijn voormalige assistent Issame Charaï daar nog actief, als bondscoach van de Marokkaanse beloften. Hij reageert nu op zijn periode en ontslag daar.

Charaï was bezig aan een goede periode bij Marokko en slaagde er ook in om de Afrika Cup voor beloften te winnen. Toch werd hij onverwacht ontslagen bij Marokko. “Voor het Marokkaanse publiek was dat ook een bizarre beslissing", geeft Charaï aan in Het Nieuwsblad.

"Wij hebben iets historisch gedaan. Als je nu het museum van het Marokkaanse voetbal binnenloopt, ligt onze prijs daar ook. De details achter de beslissing ken ik niet, ze hebben me alleen gezegd dat de hoofdtrainer (Walid Regragui, red) vanaf nu verantwoordelijk zou worden voor de eerste ploeg en de beloften", klinkt het.

Charaï sluit ook meteen uit dat hij de assistent van Brys zal worden bij Kameroen. Hij geeft aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer. Eerder was hij als assistent wel aan de slag bij Al-Faisaly FC, KFC Beerschot Wilrijk, STVV en OH Leuven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.