Had Lukaku het verlangen zich te tonen in Engeland? “Moet je aan Chelsea vragen”

27 maart om 12:44

Romelu Lukaku toonde zich tijdens de oefeninterland tussen Engeland en De Rode Duivels. De match eindigde in een 2-2 gelijkspel en Lukaku leverde een prachtige assist op Youri Tielemans. Na de match werd Lukaku gevraagd of hij zich extra wilde laten zien tegen Engeland in verband met zijn werkgever Chelsea FC. Op dit moment komt Lukaku op huurbasis uit voor AS Roma.

Lukaku werd eerst gevraagd naar de match tussen Engeland en De Rode Duivels. In de absolute slotminuut wist Engeland nog gelijk te maken. “Dat is voetbal, de match is pas gespeeld als de scheidsrechter affluit. We moeten doorgaan en beter worden, vandaag was een degelijke prestatie”, deelde Lukaku aan Sky Sports.

Lukaku kreeg vervolgens de vraag of zijn sterke prestatie voortkwam uit een verlangen om indruk te maken in Engeland. Lukaku moest grinniken door die vraag en antwoordde als volgt. “Ik weet dat niet, dat moet je maar aan Chelsea vragen”, besloot Lukaku.

Lukaku heeft een lang verleden in de Premier League. De spits kwam onder meer uit voor Chelsea, West Bromwich Albion FC, Everton en Manchester United. Lukaku staat nu nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Chelsea.