Vandenbempt vertelt over de snelheid van De Rode Duivels

Vandenbempt: “Alle landen zullen op hun hoede zijn, weten van Belgische snelheid”

27 maart om 12:11

Peter Vandenbempt zag De Rode Duivels met 2-2 gelijkspelen in de oefeninterland tegen Engeland. Vandenbempt zag dat Engeland op zijn hoede was voor de snelheid van De Rode Duivels.

Vandenbempt geeft aan dat de opponenten van De Rode Duivels op hun hoede zullen zijn. “Iedereen weet dat België veel snelheid heeft, waardoor het op de tegenaanval kan toeslaan. Van iemand als Doku heb je toch schrik - dat merkte je nu ook bij Engeland en zal bij de andere topfavorieten niet anders zijn”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt vertelt verder dat er geen uitzonderingen zullen zijn op het EK 2024 in Duitsland. “Alle landen zijn op hun hoede voor de Rode Duivels. Bovendien zal er deze zomer met De Bruyne iemand tussen lopen die de counters nog net iets zuiverder kan lanceren”, geeft Vandenbempt aan.

Vandenbempt trekt de volgende conclusie over De Rode Duivels. “Maar goed, tegen de echte toplanden gaan we dus wel onderliggen. Het wordt niet zoals vroeger, dat de Belgen iedere match kunnen domineren. We zullen beter moeten verdedigen en efficiënt toeslaan op de counter. Zo kan je ook winnen”, besluit Vandenbempt.