UPDATE: Balotelli reageert na stevig ongeval: “Ik was zeker niet dronken”

24-11-2023 07:20 Laatste update: 17:45
9

Mario Balotelli lijkt donderdagavond in het Italiaanse Brescia betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval. Op beelden op sociale media is te zien dat de Italiaan, die op dit moment onder contract staat bij het Turkse Adana Demirspor, door toegesnelde hulpdiensten naar een ambulance wordt geholpen. 

Gelukkig kan Balotelli op eigen kracht richting de ambulance lopen. Volgens de Italiaanse krant Il Fatto Quotidiano kwam de spits er relatief ongedeerd vanaf, maar weigerde hij mee te werken aan een alcoholtest. Volgens de krant was de spits in Italië om te herstellen van een blessure. De auto waarin Balotelli zat, ligt flink in de kreukels.

Update: Mario Balotelli heeft tegenover Dilingernews gereageerd. “Het leek wel uit de mode om over zulke dingen te praten. Ik kan begrijpen dat er commotie is als er anderen bij betrokken waren geweest of er gewonden waren gevallen", citeert Het Laatste Nieuws.

Super Mario zegt ook dat hij niet dronken was. “Ik heb één auto (de wagen waarmee hij reed, red.) vernield en ben met een andere naar huis gegaan. Dat is het. Er zou beter over serieuze dingen, zoals oorlogen, gepraat worden. Het was een stuurfout, ik was zeker niet dronken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.