Lukaku opgetogen na doelpunten: Dit is een kinderdroom die in vervulling gaat

Lukaku opgetogen na doelpunten: "Dit is een kinderdroom die in vervulling gaat"

12-09-2021 11:00
2

Romelu Lukaku heeft zijn start niet gemist bij Chelsea. De Rode Duivel was dit weekend alweer trefzeker. De twee goals tegen Aston Villa waren zijn eerste doelpunten op Stamford Bridge. Geen onbelangrijke mijlpaal voor Lukaku.

Zijn eerste goals waren het uiteraard niet voor Lukaku. Onze landgenoot scoorde ook al op zijn ‘debuut’ tegen Arsenal. De twee treffers tegen Aston Villa waren echter de eerste op het veld van Stamford Bridge. Een moment waar Lukaku al jaren over droomde.

"Dit betekent echt heel veel voor mij", aldus een emotionele Lukaku tegenover de microfoon van Sky Sports. "Ik droom al sinds mijn elf jaar om hier is te scoren. Dit is een kinderdroom die in vervulling gaat."

Inmiddels heeft Lukaku met zijn prestaties ook de laatste twijfelaars in Engeland het zwijgen opgelegd. Zijn prestaties oogsten lof. "Ik heb in Italië geleerd om efficiënt te zijn. Elke kans moet je afmaken. In de Serie A krijg je vaak maar één kans. Als je die niet scoort, dan kom je nooit op het scorebord", verklaart hij zijn progressie.