Spaanse pers ziet 'herrijzenis' van Hazard: 'Het beste medicijn voor hem'

Spaanse pers ziet 'herrijzenis' van Hazard: 'Het beste medicijn voor hem'

06-09-2021 08:45
16

De lach van Eden Hazard is terug. Na enkele miserabele maanden (of zeg maar jaren) is de Rode Duivel stilaan weer topfit. Voor het eerst sinds 2019 nog eens gescoord voor de Rode Duivels en dat zag men ook in Spanje.

De aanvaller van Real Madrid was bij de Rode Duivels één van de uitblinkers en werd verkozen tot Man van de Match. In Spanje was men onder de indruk van Hazard. 'Het was een actieve Hazard, die plezier maakte en goed combineerde met Carrasco. Hij scoorde ook een doelpunt, wat niet meer gebeurde sinds november 2019', klonk het bij Mundo Deportivo.

Marca spreekt over de 'herrijzenis' van Hazard bij de Rode Duivels. 'Zijn selecties zijn het beste medicijn geworden voor Eden Hazard. Bij België geniet hij weer en dat zie je. Martinez heeft een perfect ecosysteem voor hem gecreëerd.'

En ook bij AS was men onder de indruk van onze landgenoot. 'Roberto Martinez wees al op het beter worden van de Real Madrid-speler en dat bewees hij nu ook met een goede goal tegen Tsjechië. Een doelpunt waardoor Madrid weer in hem begint te geloven', aldus het Spaanse medium.