Russisch goudhaantje Zakharyan weigerde Club Brugge: Contract was opgestuurd

Russisch goudhaantje Zakharyan weigerde Club Brugge: "Contract was opgestuurd"

05-09-2021 17:04 Laatste update: 17:21
3

Club Brugge was deze zomer dan toch bijzonder actief en haalde flink wat jonge talenten in huis. Blauw-Zwart hoopt daarmee ook al opties voor de nabije toekomst te hebben gevonden. Echter niet elke poging liep goed af. Zo greep het naast Arsen Zakharyan.

Het Russische toptalent verklaart bij Krasava dat Club Brugge interesse toonde, maar dat hij de aanbieding van Blauw-Zwart geweigerd heeft. "Er was een aanbieding van Club Brugge. Het contract was zelfs al opgestuurd en ik heb het met mijn makelaar besproken", klonk het.

"Het hing alleen van mij af, maar ik wou niet vertrekken. Ik wou bij Dinamo Moskou blijven en dat is een goede keuze gebleken", aldus Krasava. De achttienjarige middenvelder is inmiddels helemaal doorgebroken bij de Russische club, waar hij goed was voor één doelpunt en drie assists in zes partijen.

Zakharyan mag inmiddels zelfs al hopen op meer en werd deze maand ook geselecteerd voor de Russische nationale ploeg. Afgelopen woensdag mocht hij zelfs debuteren tegen Kroatië.