OFFICIEEL: Trainer Blessin verlengt zijn contract bij KV Oostende

OFFICIEEL: Trainer Blessin verlengt zijn contract bij KV Oostende

02-09-2021 18:36 Laatste update: 18:38

KV Oostende had donderdag heugelijk nieuws te melden. Alexander Blessin heeft zijn contract aan de kust verlengd. De trainer ligt nu bij KV Oostende onder contract tot medio 2024.

In de zomer van vorig jaar kwam Blessin naar ons land. Met KV Oostende bracht hij goed voetbal en de resultaten mocht gezien worden. Dit seizoen telt Oostende na zes duels negen punten. Dat is voorlopig goed voor een achtste plaats in de stand.

Bij KV Oostende had Blessin nog een contract tot het einde van dit seizoen. De trainer en de club bereikten nu een akkoord over een nieuw contract. Blessin ligt nu bij KVO tot 2024.

Uit de handen van andere clubs
Gauthier Ganaye: "Er zijn na het einde van vorig seizoen veel geruchten geweest over de toekomst van Alex. We hadden vertrouwen in hem toen we hem afgelopen zomer aanstelden en hij leverde de speelstijl die we wilden en de resultaten waren zelfs boven verwachting", aldus de grote baas van Oostende.

Blessin stond de voorbije tijd bij enkele clubs op het lijstje. "Ja, het is geen geheim dat verschillende clubs in de zomer naar zijn diensten informeerden. Maar vóór dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen startte, zaten we samen met Alex en bereikten we al een eerste akkoord om zijn contract bij de club te verlengen tot 2024", stelt Ganaye.

"We zijn deze reis samen een jaar geleden begonnen en ik ben verheugd om met hem te blijven werken aan het verbeteren van KV Oostende. In het voetbal, vooral als een team succesvol is, komen en gaan de spelers. Het belangrijkste is voor ons als club om stabiliteit op te bouwen en vast te houden aan onze visie. Nu is het tijd voor nieuwe helden om op te staan!", besluit Ganaye.