Strenge Bodart haalt uit na nederlaag Standard: We waren nergens

Strenge Bodart haalt uit na nederlaag Standard: "We waren nergens"

30-08-2021 14:46
3

Standard blijft het bijzonder moeilijk hebben en dat werd zaterdag nog maar eens duidelijk met een 4-0 nederlaag tegen Union. Geen leuke avond voor doelman Arnaud Bodart, die na de partij niet mals was voor zijn ploeg.

De doelman moest de bal vier keer uit eigen doel grabbelen en kon daar duidelijk maar moeilijk mee leven. "Het is de tweede keer op korte termijn dat dit ons overkomt (eerder dit seizoen werd er met 2-5 verloren van Royal Antwerp FC). Dat maakt me echt kwaad. Wat kan ik zeggen", gaf hij aan bij Sporza.

Bodart hekelde de prestatie van zijn ploegmaats en was dan ook bijzonder scherp. "We waren gewoon niet op de afspraak, we wonnen geen duels, we waren nergens", aldus de doelman en kapitein van Standard.

Ook in doel stond Bodart machteloos tegenover Union. "Ik heb in mijn doel naar oplossingen gezocht. Een verre uittrap, een korte uitgooi of snel hervatten, de bal kwam steeds terug. Het haalde allemaal niks uit. Dit doet pijn na onze goede competitiestart. We hebben 2 beschamende wedstrijden op 6 gespeeld, Standard onwaardig", besloot hij.