Antwerp dient Europese lijst in, slecht nieuws voor drie spelers

Antwerp dient Europese lijst in, slecht nieuws voor drie spelers

16-08-2021 08:30
8

Antwerp heeft in aanloop naar de match tegen Omonia Nicosia haar Europese spelerslijst ingediend. Daarop staat in totaal 21 namen, maar Radja Nainggolan mag nog worden toegevoegd. 

Nainggolan kan als nieuwe transfer tot 24 uur voor de match worden toegevoegd aan de spelerslijst. De kans is groot dat dat ook gaat gebeuren. Viktor Fischer staat niet op dit lijstje. Hij speelde dit seizoen al Europees voetbal met FC Kopenhagen en moet het Europese avontuur met Antwerp dus overslaan.

Nana Ampomah, Frank Boya en Nill De Pauw zullen hun naam niet terugvinden op de lijst. Zij zitten nog in de A-kern, maar mogen Antwerp verlaten bij een goed bod. Michael Frey staat er wel op, ook al is hij twee tot drie maanden out. Dat komt omdat de deadline al op vrijdag was, voor Antwerp de ernst van zijn blessure kende.

Voor de duidelijkheid nog eens alle namen: Butez, De Wolf, Matijas, De Laet, Buta, Bataille, Almeida, Engels, Vines, Seck, Yusuf, De Sart, B. Verstraete, L. Verstraete, Haroun, Gerkens, Miyoshi, Benson, Balikwisha, Frey en Eggestein.