Vossen beseft dat er niets meer in zat: Club is de beste ploeg van het moment

Vossen beseft dat er niets meer in zat: "Club is de beste ploeg van het moment"

15-08-2021 23:44
13

SV Zulte Waregem startte nog wel met goede moed aan het thuisduel met Club Brugge, maar na twintig minuten (en een korte stroomonderbreking) viel dat engagement volledig weg. Na de pauze kreeg het uiteindelijk nog een bolwassing: 0-4. Ook Jelle Vossen kon dat niet verhelpen tegen zijn ex-club.

De aanvaller zag twee verschillende wedstrijden. "Voor die onderbreking vond ik dat we goed meededen, met enkele mogelijkheden", vertelde Vossen aan Eleven Sports. Die vlogen echter niet binnen, waarna Zulte Waregem geleidelijk aan elke controle op de wedstrijd verloor. "Om tegen dit Club Brugge te winnen, moet je ieder moment nemen", beseft Vossen. Door het verschil in kwaliteit lukte dat zondagavond niet volgens hem.

Uiteindelijk leed Zulte Waregem een uiterst logische nederlaag. "Daar moeten we eerlijk in zijn", gaf Vossen ruiterlijk toe. Toch hadden zijn ploeggenoten en hijzelf beter kunnen doen na de pauze. "Daar gaven we te veel ruimtes weg", vond Vossen. Misschien speelde twijfel wel een rol, opperde hij, doorduwen na die 0-1-achterstand of toch enigszins met de handrem op blijven spelen?

Aan het einde van de dag maakte de klasse van Club Brugge echter het verschil. "Zij zoeken telkens goed de ruimte op en zijn technisch sterk", verwees Vossen nog lovend naar de voorhoede van Blauw-Zwart. Voor de goalgetter bestaat er dan ook geen twijfel over. "Het is niet voor niks de beste ploeg van het land op dit moment."