Geen hoop meer voor Club Brugge? Collado krijgt kans bij Barcelona

Geen hoop meer voor Club Brugge? Collado krijgt kans bij Barcelona

08-08-2021 23:21
6

De kans op een transfer van Alex Collado naar Club Brugge wordt met de dag kleiner. De Spanjaard is inmiddels terug bij de spelerskern van FC Barcelona en krijgt de opportuniteit om zich te tonen aan trainer Ronald Koeman.

Lange tijd leek een overgang van Collado richting Club Brugge in de maak, maar in het slot van de onderhandelingen liep het toch spaak. Club Brugge wilde absoluut een aankoopoptie in het huurcontract, terwijl Collado om bedenktijd vroeg. De Spanjaard keerde terug naar Barcelona en lijkt daar nu volop zijn kans te krijgen.

In de Trofeu Gamper tegen Juventus zat Collado namelijk in de wedstrijdselectie én mocht hij ook invallen. De kans dat Club Brugge Collado ook in huis zal halen, wordt daarmee weer een stukje kleiner. Collado speelde uiteindelijk vier minuten mee en won met 3-0 van Juventus.

Bij de Italiaanse topploeg zagen we met Koni De Winter overigens ook een bekende naam. Onze landgenoot viel tien minuten voor tijd in en mocht zo debuteren voor Juventus. De verdediger stond deze zomer nota bene ook in de belangstelling van Club Brugge, maar tot een transfer kwam het niet.