Brys doet zijn beklag na partij tegen Zulte Waregem: Henry incasseerde schoppen

Brys doet zijn beklag na partij tegen Zulte Waregem: "Henry incasseerde schoppen"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 23:15ma 26-07-2021 om 23:15

Oud-Heverlee Leuven heeft de eerste speeldag van het seizoen niet winnend kunnen afsluiten. De Leuvenaren speelden met 1-1 gelijk. Dat zorgde voor gemengde gevoelens bij OHL, waar coach Marc Brys achteraf zich ook negatief uitliet over de spelleiding.

De Leuvenaren kwamen op achterstand tegen Zulte Waregem, maar wisten zich wel opnieuw in de partij te knokken. Letterlijk en figuurlijk, want Zulte Waregem maakte er met momenten een veldslag van, vond Brys. "We liepen wat in de val van Zulte Waregem door te veel met het hart te voetballen en mee te gaan in hun spel", gaf hij aan op de webstek van OHL.

"Dat spel van de West-Vlamingen bestond vooral uit het afbreken van onze aanvallen via fouten", klonk het. Vooral doelpuntenmaker Thomas Henry bleek het slachtoffer te zijn. "In zowat elk duel dat Henry zaterdag aanging, incasseerde hij een schop. Waar is de tijd dat de scheidsrechter de aanvallers beschermde", vroeg Brys zich luidop af.

Uiteindelijk moest scheidsrechter Bert Put ook heel wat kerten trekken in de partij. OHL pakte vijf gele kaarten, terwijl Essevee zes keer geel zag (waarvan één tweede gele en dus rode voor Joost van Aken).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws