Van Driessche gefeliciteerd na Club Brugge  - Eupen: 'Bravo, ref!'

Van Driessche gefeliciteerd na Club Brugge - Eupen: 'Bravo, ref!'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 21:30ma 26-07-2021 om 21:30

Na het gelijkspel tussen Club Brugge en AS Eupen was er heel wat te doen om de wedstrijdleiding. Verschillende mensen vonden het niet kunnen dat er meer dan tien minuten extra tijd werd bijgeteld, maar die beslissing van het team van Bram Van Driessche kon ook op veel steun rekenen.

Na de partij waren onder andere Mats Rits en oud-scheidsrechter Serge Gumienny lovend voor Van Driessche en zijn team, die het overduidelijke tijdrekken van Eupen bestraften met flink wat extra tijd. Zij worden ook bijgestaan door voormalig topref Marcel Javaux.

Zo weet Javaux te melden dat door onder andere het tijdrekken Eupen zo'n vijftien minuten van de partij niet werd gevoetbald. 'De VAR-interventie, de wissels, de vele blessurebehandelingen en de "blessures" van de doelman... In totaal 15,50 minuten. Bravo aan de scheidsrechters', schrijft hij.

Daarmee doelt hij op de beslissing van Van den Driessche om tien minuten (en uiteindelijk zelfs meer) extra tijd te laten voetballen. Daar kon Club Brugge uiteindelijk ook van profiteren door via Charles De Ketelaere te scoren.

Daarop vroeg één voetbalvolger waarom het 'de eerste keer is dat we zoiets zien in het Belgisch voetbal'. De reactie van Javaux was ook duidelijk. 'Heel simpel, het is de eerste keer dat we zo'n betreurenswaardige houding zien zoals die van de doelman van Eupen', besloot Javaux.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws