Bongonda laat zich uit over mogelijke vertrek bij Genk: Ik ben al lang in België

Bongonda laat zich uit over mogelijke vertrek bij Genk: "Ik ben al lang in België"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 12:30vr 23-07-2021 om 12:30

KRC Genk is er voorlopig nog in geslaagd om alle sterkhouders te houden en hoopt deze zomer geen belangrijke pionnen te zien vertrekken. Volgens John van den Brom denken zijn spelers ook niet aan een transfer, maar dat lijkt anders te liggen bij Theo Bongonda.

In een interview met Het Laatste Nieuws laat Bongonda er geen twijfel over bestaan dat hij nog steeds droomt van een absolute topcompetitie. Hij speelde in het verleden al in La Liga en hoopt ooit te kunnen terugkeren naar een soortgelijke competitie. "Het is duidelijk dat ik dat niveau viseer. Ik heb ook intern al aangegeven hoe ik er tegenaan kijk", klinkt het.

Bongonda sluit dan ook niet uit dat hij vertrekt bij KRC Genk. "Het is niet dat ik absoluut weg wil, hoor. Maar het is normaal dat er interesse is na vorig seizoen. Ik ben nu al een tijd terug in België en dat begin ik te voelen. Ik ben hier al lang", geeft de aanvaller aan.

De voorbije weken werd Bongonda nog gelinkt aan Real Betis. Genk lijkt echter niet van plan om de flankaanvaller zomaar te laten gaan en hoopt op de jackpot. Het verlangt naar verluidt minstens vijftien miljoen euro. Bij Genk was Bongonda met achttien doelpunten en tien assist in 38 partijen nog één van de uitblinkers het voorbije seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws