'Vanheusden kan weer nieuwe contacten leggen: vijftal strijkt neer op Genoa-stage'

'Vanheusden kan weer nieuwe contacten leggen: vijftal strijkt neer op Genoa-stage'

18-07-2021 22:09

Hoewel het nog steeds wachten is op een officiële communicatie van Internazionale, zet Zinho Vanheusden zijn loopbaan verder bij Genoa FC. Onze landgenoot sloot de voorbije week aan bij zijn kersverse club, op stage in Oostenrijk. Daar heeft hij nu vijf nieuwe maten mogelijk verwelkomen.

Vanuit Milaan blijft het dus oorverdovend stil rond Vanheusden, maar Genoa laat er geen twijfel over bestaan dat zijn toekomst bij de rossoblù ligt. Eerder dook al een foto op waarop de eenmalige Rode Duivel poseerde met het shirt van de club. Nu wordt ook in een bericht op de website expliciet verwezen naar hem als 'één van de nieuwkomers'.

Daaruit valt ook af te leiden dat Vanheusden dit weekend vijf ploeggenoten heeft zien aansluiten op oefenkamp. Naast Davide Biraschi, Valon Behrami, Stefano Sturaro en Steeve Eyango, die alle vier vorig seizoen al op de loonlijst stonden, zit daar ook Stefano Sabelli bij. Die werd recent pas overgenomen van Empoli, uit de Serie B. Ook Sabelli is een verdediger, al hoeft Vanheusden zijn concurrentie niet meteen te vrezen. De 28-jarige Italiaan staat immers te boek als rechtsachter.