Raes kijkt uit naar supercup: KRC Genk ademt in de nek van Club Brugge

Raes kijkt uit naar supercup: "KRC Genk ademt in de nek van Club Brugge"

17-07-2021 11:15
27

Zaterdagavond staat de supercup op het programma. Een eerste kans om te laten zien wie wat waard is in het nieuwe seizoen. Ook Frank Raes van Sporza kijkt ernaar uit.

Raes verheugt zich op de wedstrijd om een opvallend feit: "In de Champions' Play-offs was het toch straf dat Genk Club twee keer klopte. Ze ademden toen in de nek van Brugge, dat maakt de wedstrijd extra boeiend." 

Club Brugge startte Play-Off 1 met tien punten voorsprong. Na zes wedstrijden was die voorsprong verdwenen. Genk won thuis met 3-0 en in Jan Breydel met 1-2. 

De Sporza-commentator kijk ook uit naar de wedstrijd door de clash tussen twee uiterst jonge doelmannen. “"Ik kijk ook uit naar de strijd tussen twee erg goede, jonge keepers: Vandevoordt en Lammens.” Beide doelmannen zijn 19 jaar oud.

Ten slotte wil Raes De Ketelaere een meer centrale rol zien spelen. De supercup is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid waar Vanaken is geblesseerd: “Ik wil wel eens zien wat De Ketelaere kan op de positie van Vanaken, wat toch zijn beste positie zou zijn”, aldus Raes.