'Transferconcurrent voor Dumfries: Inter start onderhandelingen met Arsenal'

'Transferconcurrent voor Dumfries: Inter start onderhandelingen met Arsenal'

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 19:30ma 12-07-2021 om 19:30

Denzel Dumfries is niet de enige kandidaat voor Internazionale als rechtsback. De Nerazzurri zoeken op die positie een nieuwe speler na het vertrek van Achraf Hakimi en naast de PSV'er is ook Héctor Bellerín in beeld.

Dat meldt Sky Sports Italia. Er is nog geen akkoord tussen Inter en Arsenal, de club waar de Spaanse back nu nog onder contract staat, maar naar verluidt heeft Bellerín zelf al wel kennis genomen van de interesse en wil hij graag naar Milaan vertrekken. The Gunners staan op hun beurt niet onwelwillend tegenover een vertrek.

Ze zouden de vleugelverdediger, die al sinds 2011 in het Emirates Stadium speelt, willen verhuren met een verplichte optie tot koop die over een jaar gelicht zal worden. Inter wil het voorlopig op een huurovereenkomst zonder verplichte koop houden.

Als de clubs daar geen akkoord over bereiken, blijft Dumfries in beeld. De rechtsback van PSV maakte het afgelopen EK indruk bij Oranje en staat ook in de belangstelling van Everton. Directeur voetbalzaken Marcel Brands haalde hem eerder al eens naar Eindhoven en lijkt datzelfde kunstje nog eens uit te willen gaan halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws