Vertrek bij Antwerp hangt in de lucht: 'Hellas Verona wil Hongla er absoluut bij'

Vertrek bij Antwerp hangt in de lucht: 'Hellas Verona wil Hongla er absoluut bij'

06-07-2021 10:01
8

Royal Antwerp FC sloeg al enkele keren toe tijdens deze zomerse transfermarkt, maar moet ook vrezen dat het aan uitgaande zijde enkele sterkhouders verliest. Martin Hongla lijkt een topkandidaat om de deur op de Bosuil achter zich dicht te trekken. Hellas Verona is momenteel de hoofdgegadigde.

Na een sterk seizoen in dienst van Antwerp hoeft het niet te verbazen dat Hongla interesse zou opwekken. Toch bleef het de laatste weken behoorlijk stil rond de centrale middenvelder. Daar is nu verandering in gekomen: volgens Soy Calcio heeft Hellas een nadrukkelijk oogje laten vallen op hem. De club uit Verona sloot haar voorbije campagne in de Serie A af als tiende.

Voorlopig is er nog geen sprake van contact tussen beide clubs, maar Hongla zou wel helemaal bovenaan het verlanglijstje van Hellas prijken. Mogelijk gaan de Italianen de komende dagen over tot meer concrete actie. Hoe dan ook zit Antwerp behoorlijk comfortabel aan de onderhandelingstafel, aangezien Hongla nog een verbintenis tot medio 2023 heeft lopen. Hellas zal dus een transfersom moeten ophoesten. Afgaande op Transfermarkt ligt de waarde van de Kameroener rond de vijf miljoen euro.