'Club Brugge gaat voor komst van Frans Sochaux-talent Virginius'

'Club Brugge gaat voor komst van Frans Sochaux-talent Virginius'

02-07-2021 19:30
2

Club Brugge is voorlopig nog bijzonder stil gebleven op de transfermarkt en haalde nog geen nieuwe aanwinsten in huis. De landskampioen blijft wel stevig scouten en lijkt vooral jonge talenten te zoeken. Alan Virginius kan één van de aanwinsten gaan worden.

Het Franse Le10 Sport meldt namelijk dat Club Brugge één van de ploegen is die interesse toont in Virginius. De amper achttienjarige flankaanvaller komt in de Franse Ligue 2 momenteel uit voor Sochaux. Daar brak hij dit seizoen door en was hij goed voor drie doelpunten en twee assists in vijftien partijen.

Virginius speelde zich daarmee in de kijker van Club Brugge, maar ook Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg, Lille OSC, Stade Rennes en OGC Nice hebben het vizier gericht op de flankaanvaller van Sochaux. De Franse club lijkt ook niet van plan om Virginius zomaar te laten gaan en eist nog een mooie transfersom voor de Fransman.

Naast Virginius werd Club Brugge de voorbije weken ook gelinkt aan het Turkse talent Enis Destan, die op weg lijkt naar de Bruggelingen. Van de piste Michel-Ange Balikwisha is men na de heuse soap afgestapt.