'Antwerp kan nog afscheid nemen van Buta en Verstraete'

'Antwerp kan nog afscheid nemen van Buta en Verstraete'

29-06-2021 22:50
7

Royal Antwerp FC heeft al uitgepakt op de transfermarkt en haalde Björn Engels en Jelle Bataille in huis. Op uitgaand vlak blijft het voorlopig stil, al kan daar met een vertrek van Aurelio Buta en Louis Verstraete verandering in komen.

Brian Priske sleutelt nog volop aan zijn kern voor komend seizoen en zal daarin hoogstwaarschijnlijk niet kunnen rekenen op Verstraete en Buta. Volgens Sport/Voetbalmagazine staan beide spelers namelijk op het punt om te vertrekken.

Buta heeft nog een contract tot medio 2022 en moet dus verkocht worden als Antwerp hem volgende zomer niet gratis wil zien vertrekken. Verschillende ploegen tonen naar verluidt ook interesse in de flankverdediger, al worden er geen concrete ploegen genoemd.

Daarnaast kan en mag Verstraete ook nog steeds vertrekken. Hij werd in 2020 overgenomen van KAA Gent, maar wist niet te overtuigen. Ook uitleenbeurten aan KV Oostende en Waasland-Beveren waren niet goed genoeg om een nieuwe kans bij Antwerp te gaan krijgen. Hij mag dan ook opnieuw (tijdelijk) vertrekken.