'Messi geeft jawoord aan Laporta en verlengt zijn Barça-contract met een jaar'

'Messi geeft jawoord aan Laporta en verlengt zijn Barça-contract met een jaar'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 07:27wo 23-06-2021 om 07:27

Lionel Messi speelt ook volgend seizoen bij FC Barcelona. De Argentijnse superster heeft volgens AS aan clubpresident Joan Laporta laten weten dat hij akkoord gaat met het verlengen van zijn contract.

Om ervoor te zorgen dat de Catalanen volgend seizoen aan de salariseisen van La Liga blijven voldoen, tekent La Pulga een verbintenis van één jaar in Camp Nou en zal hij volgende zomer hetzelfde doen. Dat laat de Spaanse sportkrant weten. Op die manier blijven de kosten voor Barcelona iets lager en worden de regels nageleefd.

Het pact tussen Messi en Laporta geldt echter sowieso voor twee jaar en dus weten de fans van Barcelona dat ze hun held voorlopig nog niet uit hoeven te zwaaien. Ook zal trainer Ronald Koeman weer een plan moeten bedenken om de Argentijn optimaal te laten renderen.

Het is nog niet bekend wanneer de superster zijn verlenging in Camp Nou officieel zal maken. Momenteel verblijft Messi in Brazilië en speelt hij met zijn nationale ploeg op de Copa América, maar Laporta hoopt dat het snel rond komt. Sponsoren zouden daardoor eerder geneigd zijn om zich aan Barcelona te verbinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws