KAA Gent is overtuigd: We gaan wel een goed seizoen spelen

KAA Gent is overtuigd: "We gaan wel een goed seizoen spelen"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 13:30di 15-06-2021 om 13:30

KAA Gent is druk bezig aan de voorbereiding op komend seizoen. Dinsdag werden Nicolas Lombaerts en Danijel Milicevic voorgesteld als nieuwe assistenten. Ook voorzitter Ivan De Witte nam het woord op die persconferentie. 

Vorig seizoen sprak KAA Gent titelambities uit, maar dat liep helemaal mis. "Ik wil dit nieuwe seizoen aanvatten zonder dat we enige vorm van ambitie kenbaar maken", vertelt De Witte dan ook op zijn persconferentie. "We gaan wel een goed seizoen spelen. Een seizoen waarin we deze club een elan zullen geven dat er mag zijn. Ik hoef dit niet uit te drukken in een positie."

De Witte gelooft dat de transferperiode uitstekend verloopt. "Er is veel gewerkt in het tussenseizoen. Wij zullen dit jaar een nieuw AA Gent zien. Innovatie en verfrissing zijn aan de orde. Met Hein hebben we een coach die nooit stilzit. Hij wil alsmaar verbeteren en is een motor die voortdurend draait. Wij hebben een compleet nieuwe structuur op poten gezet die vruchten moet afwerpen."

KAA Gent heeft zich al geroerd op de transfermarkt. Andrew Hjulsager, Gianni Bruno, Christopher Operi, Louis Fortin en Julien De Sart hebben er inmiddels getekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws