Dury spreekt na afscheid Zulte Waregem: “Ik voel me niet oud en passé”

Dury spreekt na afscheid Zulte Waregem: “Ik voel me niet oud en passé”

02-06-2021 09:45
3

Francky Dury neemt na het seizoen 2021-2022 afscheid bij Zulte Waregem. De oefenmeester had nog een contract voor drie jaar, maar zal dat aldus niet uitdienen na onderling overleg.

Tegenover Sporza geeft Dury meer informatie. "Deze beslissing is niet plots gevallen. Op bepaalde momenten kan zo'n lange overeenkomst voor beide partijen een nadeel zijn. Na enkele gesprekken met de meerderheidsaandeelhouder zijn we tot een oplossing gekomen. Die is goed en correct."

Dury levert aldus twee jaar van zijn contract in bij Zulte Waregem. “Je moet nadenken. Een lang project moet een goed project blijven. Ik houd van deze club én van mijn job en ze kunnen op mij rekenen, maar het is echt een goeie beslissing. Dat meen ik."

Waar ligt de toekomst van Dury? “Ik blijf niet meer bij de club in een andere functie. Maar nogmaals: ik houd van mijn job en deze sport. We zien wel wat er uit de bus komt. Ik doe mijn best zodat ik op de radar kan blijven. Ik voel me niet te oud en niet passé. Ik ga mee in alle verhalen."