'Mourinho gaat voor sensatie en neemt contact op met Ronaldo'

'Mourinho gaat voor sensatie en neemt contact op met Ronaldo'

28-05-2021 18:44
6

José Mourinho doet er alles aan om Cristiano Ronaldo naar AS Roma te halen. De Portugese trainer zou volgens Italiaanse media al met zijn landgenoot hebben gebeld om hem te overhalen.

The Special One heeft volgens La Stampa en Sportmediaset goede hoop dat Ronaldo volgend seizoen in de Italiaanse hoofdstad wil komen voetballen. Zijn eigen aanwezigheid en het feit dat Jorge Mendes zaakwaarnemer van beiden is, zou volgens Mourinho wel eens cruciaal kunnen blijken te zijn. De trainer heeft telefonisch al contact gehad met CR7.

In dat gesprek probeerde Mourinho te weten te komen wat de toekomstplannen van de aanvaller van Juventus zijn en of het nog mogelijk is om hem warm te maken voor de Giallorossi. De media denken, in tegenstelling tot de oefenmeester, dat een overstap zeer onwaarschijnlijk is.

Het zou namelijk betekenen dat Ronaldo qua salaris veel in zou moeten leveren en dat Roma een hoog transferbedrag op zou moeten hoesten. Daarnaast komen de Romeinen volgend seizoen in de Conference League uit en zou de Portugese spits dus een plekje in de Champions League moeten opgeven.