'Merkwaardige laatste dag Mourinho: Spurs-spelers krijgen waarheid te horen'

'Merkwaardige laatste dag Mourinho: Spurs-spelers krijgen waarheid te horen'

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 11:19do 22-04-2021 om 11:19

José Mourinho is met een knal vertrokken bij het Tottenham Hotspur van Toby Alderweireld. Op de dag van zijn ontslag vertelde de Portugese manager zijn spelers de 'ongemakkelijke waarheid', aldus The Telegraph.

Het Britse dagblad schetst een opvallend beeld van Mourinho's laatste dag als Spurs-manager. De manager werd maandagochtend ontslagen, maar besloot nog zeker vier uur op de club te blijven. Daar vertelde hij een aantal Spurs-spelers de waarheid. Volgens The Telegraph werden zijn tegenstanders ten overstaan van hun teamgenoten terechtgesteld.

Engelse media meldden maandag al dat Mourinho geen steun meer had in de kleedkamer van Spurs. Slechts zes dagen voor de finale van de League Cup werd de Portugees ontslagen. Ryan Mason (29) is op interim-basis zijn opvolger. Hij leidde de nummer zeven van de Premier League maandagavond naar een 2-1 zege op Southampton.

Mourinho houdt naar verluidt 18 miljoen euro over aan zijn ontslag bij Tottenham. De oud-trainer van FC Porto, Chelsea, Internazionale, Real Madrid en Manchester United verzamelde in zijn carrière bijna 100 miljoen euro aan afkoopsommen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws