Bayat hoopt op een Roberto Martinez-verhaal bij Sporting Charleroi

Bayat hoopt op een Roberto Martinez-verhaal bij Sporting Charleroi

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 22:15wo 21-04-2021 om 22:15

Na het vertrek van Karim Belhocine moet Sporting Charleroi op zoek naar een nieuwe trainer. Heel wat fans hoopten op de terugkeer van Felice Mazzu, maar daar lijkt voorzitter Mehdi Bayat niet meteen voor gewonnnen.

Het werd niet het seizoen van Charleroi. De Zebra's grepen immers langs een ticket voor Play-Off 1 en voor Play-Off 2. Toch steekt Bayat zijn kop niet in het zand. Woensdag was hij bereid om een Q&A te houden. Daarin liet hij zich onder meer uit over de opvolger van Belhocine.

"Charleroi heeft Belhocine niet ontslagen. De beslissing werd genomen in de onderling overleg", wist Bayat te vertellen. Volgens de voorzitter van Charleroi kreeg de club al heel wat cv's binnen van mogelijke opvolgers. Zelf weet Bayat wat Charleroi zoekt. "We willen liefst met een profiel werken waar we tot nu toe nog niet mee hebben gewerkt, een voor ons nog niet bekend profiel", klonk het.

"Charleroi gaat voor een jonge trainer, een moderne trainer. Iemand die met data werkt. In België zijn er al wat voorbeelden geweest en zeker ook in Duitsland. Charleroi zoekt iemand zoals Roberto Martinez bij de Rode Duivels en de Belgische voetbalbond. Maar of het zo iemand wordt, wil ik nog niet bevestigen. Ik sprak nog met niemand."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws